Замръзна ли наистина Ниагарският водопад? (видео)

Ето и видео материал от новинарската емисия на BiT от 9-и януари. Новината за водопада почва от 1:13.

2 thoughts

  1. Здравейте !!! Сестра ми е омъжена за американец и има гражданство от 8 години. Аз съм омъжена и имам едно дете на 5 години. Искаме да заминем цялото семейство , бихте ли ни посъветвали кой вариант е най- удачен за заминаване и най-бърз естествено , защото нямаме много време.Благодаря предварително!!!

  2. @Снежана: Най-бързият вариант май ще е да пускате лотарията “Зелена карта” и да се надявате да спечелите.
    В момента чакането за имигрантски визи за вашата категория (F4, несемейни братя и сестри на възрастни граждани на САЩ) е около 12.5 години. Ако проверите визовия бюлетин за декември 2014, ще видите, че за категория F4 в момента се обработват молби, получени през февруари 2002-а. Т.е., ако сестра ви подаде документи за вас в момента, и обработването на документите продължи със същите темпове като сега, може и да имате резултат евентуално през октомври 2027-а година…
    Аз лично ви бих посъветвал сестра ви да пусне тези документи, но през това време семейството ви да пуска за участие в лотарията “Зелена карта”, както и да търсите друг начин за легално преселване в САЩ – например чрез работодател.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *