Лято

Лятото при нас е в разгара си. Почти всеки ден е около 32-34 С. Не беше валяло от може би десетина дена и само вчера и днес падна по някой гръмотевичен дъжд – но това беше добре, че тревата в двора взе нещо да пожълтява, а не ми се полива всяка вечер ;-). А тази година като гледам какво е времето в Пловдив – вали всеки ден… Миналата година лятото при нас беше по-хладно, но сега май ще е обратно. Дано в България се нормализират нещата малко, че много дъжд падна там.

Та днес докато аз бях на работа (защото чанчът продължава :-(), Бо и децата отидоха пак на плаж в Канада. Събраха се една тумба деца (натовариха се всички с една приятелка на Бо и децата й) и пак на Crystal Beach. Децата са взели вече доста да почерняват, а и жената също ;-). Но водата на езерото е доста топла и децата не излизали от нея. Но се радвам, че имат къде да ходят, защото не е добре само в къщи да седят. За това ни харесва наоколо – има от всичко по малко на достатъчно близко раз
стояние.

А аз уж щях да излизам в обедната почивка от работа да свърша това-онова, ама така и не сколасах. Поне утре ще е по-спокойно в офиса, че всички ще са на летния голф пикник на фирмата, а аз ще седя да бачкам. Ама ще си тръгна и аз рано следобяд, че ще ходим с мъжете от църквата на един retreat (трябва да намеря подходяща българска дума, а сега е пак късно и не ми се мисли…) в петък вечерта и събота цял ден. Дано да мога да си почина когато не разпъвам тонколони и не свиря там.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *