Задкулисни новини от Apple

Обезумелият Стив Джобс седи буден цяла нощ, занимава се с дизайна на новия таблет на Apple

Купертино, Калифорния – Претендирайки, че напълно е забравил до последната минута за новото електронно устройство, за което чухме толкова много предположения, обезумелият Стив Джобс седя буден през цялата нощ преди сряда – в отчаян напън да проектира новия таблет на Apple. “Хайде, Стив, напъни се да помислиш малко… Мисли, ***** му, не ти остава много време” – казваше си изтощеният президент на компанията, докато залепяше девет Айфона на гърба на един пластмасов поднос от кафетерията. “Окей, това ще проработи, да! Определено ще свърши работа. Само трябва да напиша “таблет” на тази мъничка ивица хартиено тиксо и ще съм супер. Хайде бе, боклук такъв! Залепяй се най-накрая!” Наши свидетели на среднощната процедура докладват, че след това Джобс започнал да слага повече интервали между думите и да увеличава разстоянието между редовете в презентацията си, за да я направи да изглежда по-дълга.

През theONION

5 thoughts

  1. Хаха, ми то си е вярно това. Аз по принцип им се кефя на Ябълките, но не съм фанатик чак. А този таблет си е просто голям iPhone, по който обаче не могат да се водят разговори 🙂 . Питам се обаче дали Стийв Джобс не е тръгнал по стъпките на Бил Гейтс със идеята “ще направим нещо от което потребителите не се нуждаят, но ще ги накараме да започнат да се нуждаят”. Apple обаче правят всичко невероятно красиво и дори да не се нуждае човек от него, ако е голям фен, ще си го купи. Което за феновете е супер, а за останалите “простосмъртни” 🙂 е неразбираемо!

  2. Хахаха, напомня ми нещо което четох на скоро в Guardian: “нали знаете, че iPad-а трябваше да се казва iSlade, обаче явно от Apple са се усетили, че хората ще почнат да му викат isLate и за това явно са сменили името.”

  3. @Красимир: И аз да бях на мястото на Стив Джобс – т.е. да имам такова влияние върху пазара – и аз щях да постъпя по същия начин. Все пак главната причина за съществуването на фирмите е да правят пари – а ако могат да го направят по cool начин, по-добре за всички замесени :)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *