Защо бихте се прибрали до България?

Въпросът е главно към хората, които понастоящем живеят в чужбина, но даже и да живеете в България, може да се опитате да ми дадете причина за [временно] завръщане до България – например за един месец през лятото.

{democracy:15}

5 thoughts

 1. А дали опции 1 и 2 не могат да се обединят(“Заради роднини/приятели”) както в опция 3(“На море/планина”) например? Струва ми се уместно, въпреки че все пак автора на въпроса решава как да бъде зададен…
  Иначе живея в БГ и не знам дали е уместно да отговарям. А и усещането да си далеч не може да се “изфантазира”( май няма такава дума… 🙂 ) т.е. трябва да си далеч, за да кажеш кое ти липсва и защо би се прибрал.
  Тъй като живея далеч от родния си град( е, на 250 км от него 😉 ), където са моите родители и неколцина приятели от детството, мога да кажа, че когато се прибирам нататък, то е за да се видя с тях. Но все пак става дума за една и съща държава.

 2. Липсва отговор: по работа 🙂
  Иначе по въпроса с докторите и зъболекарите има много какво да се каже… има нещо умерено нередно в дентално-медицинския туризъм, нищо че всички го правят…

 3. Аз бих обединил всичките!
  😉


  Коментарът е транслитериран от администратора. Моля пишете на кирилица.

 4. @Tzvetan: Аз питах коя би била главната причина, ако трябва човек да избира 🙂 Защото резултатите, поне според мен, са доста интересни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *