10 thoughts

 1. Душанка … тва ли те измъчва по тия студове? Ела си у Бургас. И тук си имаме чадъри 🙂

 2. Драги Владо, в САЩ живееш… Иди на планина. Сърцето ми се къса от завист, като видя природата в US. На твое място не бих и помислил за море преди да обиколя US баира (, а и Канадския си струва). Което значи, че никога няма да ида на море:))

  Поздрави,
  Ясен

 3. Хм, тук виждам леко несъответствие(ей, сложна дума бе 🙂 ). Снимка 1 е “на море”, а Снимка 2 е “на океан”, ако не се лъжа 🙂 Както и да е…
  Напоследък съм леко разочарован от Черноморието.
  Обаче зависи как искаш да си прекараш – “с всички екстри” или “с някои екстри”, както се казва. Ако си навит за първото, мен ако питаш, не си струва да ги даваш тези пари тук. Не съм ходил на друго море освен на Черното, но мои познати ходят на море я в Гърция, я в Турция и само хубави неща слушам. Казват “изкарахме си царски, че и по-евтино излезе”(е, разбира се “екстрите” са по-евтини от нашите тук).
  В едно обаче се убедих за пореден път на последното море(2007) – по морето нормалната храна(разбирай “в малки капанчета и не толкова гъзарски заведения”) е на достъпна цена. Дори се очудих, че някои неща бяха по-евтини и от Пловдив. Едно е да дадеш 2 лв. за бира във вмирисана кръчма в Пловдив(да, има такива места с такива цени), друго е 2,20 лв. за бира, ама на плажа и то в сезона. Такива ми ти работи.

 4. Това второто море защо ли имам чувството, че е във Флорида 🙂 Естествено, че там – място колкото искаш и на всичкото отгоре по-евтино (за същото качество на услугата) от първото, созополското море 🙂

 5. Мисля си, че, където и да отидеш, все ще ти е хубаво 🙂 А и дано винаги такива да са ти терзанията :))

 6. @Yassen: И на планина ще ида, спокойно. Но там почивката хич не е физическа 😉 – здраво бъхтане по баирите пада.
  @Красимир: Хм, главното ми желание е около мен да има възможно най-малко хора. Което с късия сезон на БГ Черноморие просто няма как да се постигне – били сме на Черно море през юни 2005 и нямаше хора, но си беше бая студеничко… А иначе цените наистина са се променили в БГ – щом бирата е 2 лв (а тук в “нормално” заведение е $2.50-4 за бутилка от 330 мл).
  @Делевски: Имаш чувството щото и ти си бил на Флорида 😉 . А като се засечем следващия път там, ще ви заведа и вас на този пустия плаж!
  @Plamen: Знам, че ти си местния жител, но аз лично съм виждал подобни гледки и на плажове, различни от South Beach 😉

  @Lu: Опитвам се, приятелко, да си държа терзанията главно в тази категория 🙂

 7. Като видях второто снимка и разбрах – това е, което аз търся! Голям плаж и никакви хора. За теб не знам къде ще почиваш, но аз бих избрала това второто местенце, само да можех да стигана до там.

 8. Турция, там е хубаво морето казват. Иначе ако в нормално заведение бирата е 2,50 идвам веднага!

 9. @Codile: Какво разбираш под “нормално заведение”? Виждал съм бири на special по $2.50 🙂 Да не говоря, че в средните щати съм виждал и цени от $5.50 за цяла кана бира – и това миналия месец 🙂

  И къде би дошъл веднага? Втората снимка е от Haulover Beach във Флорида.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *