Противоречие

Защо винаги се получава така, че когато на човек му се отвори цялото време на света да върши неща, които винаги е искал и за които никога не му е стигало времето преди, вече няма желание!!

9 thoughts

 1. Защото ти е претръпнала тръпката; прегорял ти е огънят; изтекла ти е златната вода и ти е дошла черната. Ей за туй.
  При мен лично като помързелувам и побездействам, се случва и да ми се върне желанието, че и да свърша онова, за което съм правила планове и съм мечтала. 🙂

 2. Ей, харесва ми този Делевски, бе, Владимирски. Как си казва истината човека 😀

 3. Това е,може би,защото човек расте,остарява,променя се и нещата,които преди са му се стрували интересни и стойностни,сега са му безразлични и безмислени.Но пък се появяват други ,които привличат вниманието и интереса.Все едно сега,когато имам време,да седна и да си играя с кукли,например,понеже когато съм била ученичка в 1-2 клас и от домашни не ми е оставало време за това 🙂 .Ами пораснала съм,но затова пък сега са ми интересни други неща да правя.
  Бре Владко,нещо тъжен ми звучиш?Що така?Идват празници….
  Я пусни нещо по-оптимистично.Какви са тези настроения в последните две статии?Много умислени,бре?…Я дай някоя по-весела анкета,да се посмеем 🙂 .Приличаш ми на човек,които се е захванал да си прави “скан” на живота,ако се сещаш какво искам да кажа 😉 .

 4. Благодаря ви за насърченията. Аз просто си се чудех…
  @JoyElectricLand: Умислен съм, да. Но за всичко си има причина 😉 .

 5. А, не съм съгласен с отрицателните коментари! Ако ти си “дърт” и “ти е прегоряла тръпката”, то не трябва да има пенсионери – всичките да са се гръмнали още първата година след достигането на тази мечтана възраст. Всичко това са си моментни настроения, които минават най-лесно и бързо след някакво физическо натоварване/ може и чистене на сняг/.

 6. Може би защото тогава има други желания, за които обаче не трябва време, а нещо друго липсващо 😉

 7. Благодаря на всички за насърченията. Състоянието явно беше временно 🙂 .
  И не че съм дърт – това е най-вече за Делевски 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *