La-La House*

На пода в стаята зад мен има два отворени куфара и почти не може да се мине. Купчинки с друг багаж е струпан по другите стаи. Голямата кола е в гаража с отворени врати – товаря десетките дреболийки, които ще ни трябват в следващите няколко дни. Тръгваме на пътешествие за Деня на Благодарността – отиваме на гости у приятели в Richmond, Virginia. По пътя ще спрем за разходка в Washington – децата искат да видят Белия дом и други забележителности на федералната столица.

Този дълъг уикенд е може би най-натовареният от гледна точка на пътуване из страната. Преди малко видях видеорепортаж онлайн, че опашките по летищата и закъсненията на полетите нарастват с прилични темпове. Точно за това ние ще караме. Пък и отдавна не сме го правили.

Може би над 25 милиона съграждани ще гонят полети, а други около 40 милиона ще се качат на магистралите. Поне през нощта няма много трафик 🙂 .

Остават ми лаптопите и фотораницата и ще се кача да подремна за няколко часа, че смяната по тъмно както винаги е моя 🙂 . Надявам се да мога да пусна някоя снимка още утре вечер!


* – доста непреводимо съчетание, но май е най-близо до “лудница в къщи”…

6 thoughts

 1. Лек, приятен и безавариен път и страхотен уикенд във Вирджиния ви пожелавам!

  И чакам да видя снимките 🙂

 2. Приятно пътешествие! Признавам – леко и благородно завиждам. Че имате възможност да пътувате. Ние пък сме на път да се натръшкаме от грип 🙁
  Очаквам снимки и разказ за интересните събития отвъд океана.
  🙂

 3. Весели празници 🙂 А аз се устремявам към супера да видя как стои въпроса с пуйките, дето им изскачал таймер от карантиите 😆

 4. Ами всъщност как беше?


  Коментарът е транслитериран от администратора.

  Моля пишете на кирилица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *