16 thoughts

 1. Лелееее, честито! И Р.Д., и мак!

  А защо трябва да се разправяш с Mac OS? Не може ли да му сложиш една красива и удобна Vista 🙂 ?

 2. Аз не искам компютъра 🙂 хххх

  Сериозно: Mac OS един път свикнеш ли му ще си вършиш работа поне 150% по-бързо.

 3. @Дончо: Засега смятам да добавя само XP. Още снощи щях да започвам да си играя с Bootcamp, но не ми остана време. Няма да сложа Vista поради поне две причини: 1. Още не е излязъл SP1 – поне доколкото знам; 2. Не притежавам легално копие на Vista.
  А с MacOS ще се разправяме защото поне според мен тази операционна система е едно от главните предимства на MacBook-а – тя и приложенията, написани специално за нея. Трябва да си инсталирам ProTools for Mac и да видя дали ще работи по-добре, отколкото версията за РС.
  Има и още нещо – ако ще го ползвам само с Виста, що съм такъв будала да се изръся $1ХХХ, след като хубави Виста лаптопи се намират и за $5ХХ??
  @Евгени: На кой адрес да ти пратя малко балони, щом не искаш компютъра ;-)? А за това дали MacOS е по-бырза – ще видим. Винаги си казвам честно и почтено, че аз нямам и не съм имал проблеми да си върша работата с Windows.

 4. Честито на Бо, да е жива и здрава и да си се кефи на Мак-а (и не само на него де 🙂 ). А Мак-ове знаеш Владо, аз не харесвам 🙂 .

 5. Честито!
  Много ги хвалят тея Мак-ове напоследък… Чакаме Владо да напише скоро първи впечатления и да ни светне дали това чудо е такова чудо, каквото го хвалят или пък е просто “bright and shiny” 🙂 .

 6. Владо резил – снощи говорих с тебе… ЧРД на Бо!

 7. Аз вече честитих на Борянка рождения ден и също се радвам(макар и отстрани)на подаръка,който си й подарил,Владко.От снимката се вижда,че и тя е много щастлива 🙂 .God bless you,my lovely sister!

 8. Благодаря на всички за хубавите пожелания!
  about the Mac…..that’s the best toy I ever had!!! :)))

 9. @All: Мерси, мерси и от мен.
  А впечатления от MacBook-а ще напиша в отделна статия (или в няколко отделни статии).
  @george: Я Thinkpad с Vista – ама такъв си имам служебен, я MacBook Pro – кой знае, може да ми се услади работата с Мак.
  А иначе за раничката – гледам, че от два дена вече продават Canon 40d и почвам да се чудя дали да си сменя 350D тялото с 40D, че 5D още ми идва доста скъпо. Май и за това ще пусна нова тема за обсъждане… А относно L обективите – май първо ще си купя 17-40 f/4L (като на Дончо).

 10. @Владо: Балиго и аз, видях го, хареса ми, постнах ти го, след това го прочетох и видях, че той е едно голямо нищо 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *