Kindergarten Graduation Ceremony

Днес сутринта беше церемонията за завършване на учебната година в училището на Ник. Сутринта не отидох на работа, а останах – исках да присъствам. Заведох детето на училище в 8:30, а в 9:15 ние отидохме в гимнастическия салон, който бързо се напълни. Тържеството беше главно за раздаване на награди на отличилите се ученици, но и за изпращане на петокласниците – училището е до пети клас, след което децата се прехвърлят в Middle School. Раздадоха всякакви награди – музикални, спортни, за изкуство, за постижения в учението. Имаше дори награди, дошли от офиса на президента… Накрая на тържеството въведоха трите паралелки детска градина, за да им връчат свидетелства за завършването на годината. Наредиха децата в салона и почнаха да ги викат по име едно по едно и да им дават дипломите Поздравяваха ги учителят им, директорката и суперинтенданта – шефът на училищната община, който присъстваше специално.
Церемонията приключи за два часа. После минахме през класната стая за една снимка на Ник и Мистър Мастърс – неговия учител, след което си тръгнахме всички за в къщи. Хванахме Ник пред училището с диплома в ръце и се прибрахме. Аз отидох в офиса, че трябваше да работя.

След работа решихме да идем да поиграем малко тенис на корт с Бо. Около нас е пълно с всякакви безплатни кортове. Почнахме от парка, но там и четирите бяха пълни. Оттам се вдигнахме и дойдохме в гимназията в наше село – там има шест корта, трите от които имат мрежи. За наше щастие нямаше никой, та можахме да поиграем около 45 минути, че да се пораздвижим малко. Ще трябва да практикуваме по-често, че още доста редовно ми се случва да направя по някой левашки удар и да стане “тенис на високо равнище” :-). Добре че децата бяха с нас и имаше кой да ни гони топките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *