Honeymoon 2007

Когато се оженихме с Бо преди десет години, нямахме нито време, нито възможности за никакъв “меден месец” веднага след сватбата :-(. В понеделника след нея се пренасяхме в квартирата, което пък си намерихме в петъка преди нея… Стигнахме до Черноморието месец и половина след това (тогава бяха отпуските на целия офис…), но не беше същото.

И с цел да си наваксаме за този явен пропуск и несправедливост ;-), всяка година гледаме да оставим децата за няколко дена с моите родители и да си правим двамата меден месец. Това ни е ежегодна традиция от 2002-а година. Между другото, според мен такова време (без деца) спомага много за доброто развитие на семейството и го препоръчвам на всички семейни хора! Заминаваме за Флорида – никога не сме ходили там в разгара на лятото, но се решихме да опитаме поне веднъж, а не само да вярваме на слухове. Малко ще трябва да обърнем програмата си за деня, но ще видим дали и как ще стане.

Искрено се надявам да мога да пиша редовно и да пускам снимки още на другия ден.

5 thoughts

 1. БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Желая ви Чудесни преживявания!!!!!!!!!!!!!
  Вече очакваме снимките Ви !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Браво и на Баба от България или който гледа юнаците!!!!!!!!

 2. Да, почивката без деца определено е полезна за семейните отношения. Но по-този начин ощетявате децата до известна степен, защото за едно дете (млад тийнеиджър) е важно да пътува много и да вижда различни места и хора, иначе става ограничен от към мисли и желания за преживяване и научаване на нови неща.

 3. @Svetlio Blyahoff: Напълно съм съгласен с теб за децата. И за това два или три пъти през годината правим подобни пътешествия с тях, и един път без тях :-).

 4. Приятно прекарване и от мен.Много слънчево настроение! 🙂

 5. @Веси: Мерси, мерси. То не само настроението е слънчево, ами и небето… Бях забравил усещането “стоя навън и се потя”, но много бързо си го припомнихме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *