Сутрешно кафе

{democracy:2}

Интересно ми е да видя кой къде си пие сутрешната напитка (кафе, чай или каквото предпочитате сутрин).

Аз нямам рутинна процедура за деня – ако Бо е станала с мен рано, пием кафе заедно в къщи; ако карам колело до офиса, или си правя кафе у нас, или пия на работа; ако съм с колата, предимно си взимам кафе от нас – но може или да го изпия в колата докато карам, или да си наложа да изтрая да пристигна в офиса :-).

P.S. Коментари с обяснения и “оправдания” са добре дошли!

20 thoughts

 1. Моята опция я няма в анкетата :-). Аз пия първото кафе като отида на работа :-).

 2. @Делевски: Така и не разбрах как я изтървах тази опция в анкетата, след като си я описах хубавичко в моето “оправдание”. Добавих я, така че – гласувай, народе!

 3. 1/2 в къщи – винаги бързам и не успявам да го допия, затова на работа пия още едно

 4. Вкъщи е най-сладко, ама ако има време т.е. ако съм станал навреме, за да си приготвя и закуска(или ако пък са МИ приготвили закуска 😉 ). Та все на различно място, но със сигурност със сутрешното ми кафе върви и закуска(преди време пиех кафе на гладно, т.е. преди закуска, обаче си “изпатих” леко и вече само “на хапнало” или заедно с хапване си го пия). Фен съм на кафето, но извън къщи не намерих(засега) къде се предлага “шварц” кафе. Навсякъде само еспресо, нес, капучино и подобни, но “шварц” не съм срещал. Ако има тук хора от Пловдив и те знаят такова място(в Пловдив), нека го споделят – ще съм благодарен! Само не казвайте McDonalds… Хе-хе!

 5. И моята опция я няма… Или може би просто анкетата не е насочена към мен, защото не пия сутрешно кафе/чай. Най-много да изям някой сутрешен плод.

 6. Вкъщи. Не само кафето е по сладко, ами и сътрешното баааавно reboot-ване: разговор с онзи от огледалото в банята, закуска с кафето, поучения и мляко за котката, 5 мин наблюдаване на синигерите през прозореца… общо 45 мин за startup & memory check 🙂 Но си има няколко важни условия: да ставаш (малко) прeди 7, да работиш на 20 мин от вкъщи, децата да са вече достатъчно големи, за да не трябва да ги водиш на училище 😉

 7. първото кафе се пие у дома. неговата идея е да те задържи жив до второто, което се пие в офиса 🙂 as simple as this 🙂

 8. Аз съм много поспалив, но сутрин ставам толкова късно, че никога нямам време да го пия вкъщи. Опитвам се да наваксам в офиса, но понякога и това не е възможно, ако има повече работа, и едва в обедната почивка успявам да гаврътна едно, но ми стига като тонус за целия ден.

 9. задължително 1 в къщи и задължително първото нещо щом се появя в офиса 🙂
  после през деня гледам да ги намалявам – от 6-7 преди години сега съм на около 4-5 макс за целия ден – остаряваме

 10. пробвай, Владимирски, това е просто вълшебство за небцето. Първо отхапваш шоколадец, после отпиваш глътка кафе, смесваш ги … и попадаш в рая на кафето 🙂

 11. @bandzo ( Lu-to): А кафето със или без добавки трябва да е за се почувства по-добре? Под добавки да се разбира захар, мляко, и подобни.

 12. Ами, аз лично го пия чисто … да, може би трябва да е чисто … да не разваля излишната захар удоволствието от смесицата на двата противоположни вкуса

 13. Аз пия по едно първо кафе в къщи и после още едно първо на работата 🙂
  Гледам, че и smiling прави като мен

 14. @zdravko: То и аз съм точно така, но второто кафе е рано следобед – че тогава леко ми се додрямва…

 15. Определено с шоколад е много гот! В моя случай това беше парче от Lindt 70% Cocoa – хем леко горчив, хем леко сладък и чудесно се допълва с вкуса на кафето! Препоръчвам на всички “зарибени” по кафе с шоколад да пробват именно с него!

 16. Аз го пия на работа, защото обичам да го пия бавно докато работя. И така до обяд, докато дойде време за следобедното кафе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *