10 thoughts

 1. От няколко дни насам се опитвам да се “симпсънизирам” и аз, но нещо сайта все ми казва, че много навалица имало и разни други такива(едно такова Sorry се изписва…). Дали пък не е ограничен достъпа до сайта от някои страни… или пък нещо снимката ми не е както трябва…

 2. @Красимир: Не знам защо така, но аз трябваше да чакам доста (може би над 4 минути), докато сайтът ми симпсонизира снимката. Иначе му подадох стандартна паспортна снимка.

 3. @Красимир: Сетих се още нещо… Ако пак не можеш да се симпсонизираш лично ;-), прати ми снимка и аз ще пробвам от тук и ще препратя резултата. Това само като последен избор!

 4. @Владо: Благодаря за предложението :), смятам да поизчакам малко… Вероятно наплива към сайта наистина не е никак малък и за това ме отхвърля. Иначе съм голям фен на Симпсъните още откакто ги пуснаха тук, в БГ! Даже имам бейзболна шапка с Хоумър отпред и много и се кефя 😉

 5. @Красимир: И аз точно така си помислих – че ще желаеш да изчакаш (защото някои детайли от готовото анимационно изображение могат да бъдат допълнително донагласявани), но нищо не ми пречеше поне да питам, нали? 😉

 6. Владимирски, аз ти се подигравам за този грозен сериал, но онази вечер, благодарение на тебе и тази страница, така сме се смели с мъжо … падна голем смех, смех, смех … 🙂

 7. @Лю: Той сериалът може да изглежда грозно нарисуван, ама иначе си е много актуален!
  А иначе ме слушай ти – и ще става смех :-).

 8. Абе сериала кърти мивки просто! Лафовете вътре са железни(или поне превода им на български, понеже така го гледаме по FoxLife). Не бях чувал нищо за него(т.е. за какво става дума) преди да го гледам, но още след първата серия му станах фен. Онзи ден се замислих как ли ще изглежда цялата идея на този сериал, ако вместо за типичното американско семейство се разказваше за типичното българско 🙂 .

 9. @Красимир: Много хубава идея! Хващай някой да рисува сериал за “Семейство Иванови” или там както може да се казва ;-).
  Ама като спра и се позамисля, май няма да просперира идеята, защото няма как да стане създателите на подобен сериал да бъдат заплатени за труда си – всички ще го свалят да го гледат за без пари… То и за това сигурно няма такова животно все още, иначе още отсега виждам колко свежо може да стане!

 10. @Владо: Може да наречем сериала “Сем. Георгиеви” например 😉 “Всяко съвпадение с реално съществуващи семейства е напълно случайна!”
  Имам тук един художник под ръка, рисува комикси(ама за хоби; и е мн. сръчен), иначе рисува всякакви други неща(с това си вади хляба искам да кажа), но пък за аниматор се искат и малко по-други умения, че и техника… А и както ти спомена, без пари няма как да стане!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *