5 thoughts

 1. Малеле, какъв ледоход?!?
  Тук вчера температурите бяха 31 Целзий.
  Вече си мислим за море, а пък при Вас – зима….

 2. Само не ми казвай, че си ги снимал тия дни :-).

 3. @all: Хем сте прави, хем не съвсем 😉
  @Делевски: Както и Дончо казва по-долу, снимките са си от 24-и април. Спрях на реката сутринта на път за работа и щракнах.
  @Дончо: Прав си – ти живееш МНОГО по на север от нас. Както и преди съм казвал, Buffalo е само един градус по на север от Пловдив (на 43 градуса северна ширина, сравнено с 42 градуса; а Копенхаген е чак на 55-ия паралел…), но климатичните особености наоколо са други.
  @Антон: То и тук през уикенда беше 24-25 градуса Целзий, ама това не пречи на реката да влачи лед. Имай предвид, че тази река е свързана чак с Lake Superior през другите езера и ледът може да идва чак оттам. Долу до реката е студено, но като се отдалечиш на стотина метра, се озоваваш при пролетните температури :-).

 4. Също като нашето езеро – от вън до него 40 градуса С, а като влезнеш в него и замръзваш :-). Съвсем наскоро даже изпитах много странен феномен – нявън беше около 19С и решаваме да отидем пеша до близкия Сабуей на обяд. Обядваме и като излезнахме след 15 мин. и вън беше 3 градуса С и ужасен леден вятър – едвам се прибрахме до офиса :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *