Със задоволство за фотораницата

.

След като разнасях фототехниката си по време на скорошната ваканция в Калифорния във фотораницата Canon, мога със задоволство да заявя, че раницата е направена много удобна за носене и много функционална. Освен всичките тела и обективи постоянно мъкнех с мен захранвания, комплекта за почистване, ключовете и портфейла си, а понякога и 1-2 шишета с вода. Скачал съм по скалите на единия водопад в Yosemite Park (на снимката долу) с раницата на гърба – допълнена и със закачен на дънните каишки статив – и се чувствах много уверен, че няма да загубя или ударя нещо…

.

Бързата ми проверка в Amazon обаче установи, че цената й вече е $47.14 вместо $37, за които си я купих аз преди няколко месеца :-(.

2 thoughts

  1. като дойде време за следващата, нека е lowepro dryzone 200 (или модела, който ще го замества по него време) 🙂

    http://www.lowepro.com/Products/Backpacks/waterproof/DryZone_200.aspx

    разгледай и ще видиш че има защо. лошото е, че поне в европа е ужасно скъпа. но пълната херметизация и възможността ако завали яко да прибереш вътре всичко останало по теб – от мобилния телефон до ключовете, мисля си струват 🙂

  2. @george: Аз си мисля, че все още не съм на ниво за купуване на фотoраница за $235… Засега съм още сериозен любител и гледам да купувам нова фототехника за не много пари. Пък като взема по някакъв начин да си възвръщам инвестициите, ще мисля и за по-сериозна техника и аксесоари. Мерси за идеята иначе – раницата е страхотна. Но засега и с евтината Канонска се оправям… (dryzone в случая се изиграва от няколко найлонови пликчета, скатани в единия джоб :-)).
    Иначе ми е напълно ясно, че има защо някои раници (или каквото и да е било друго) да са по-скъпи от други! You get what you pay for, както казват американците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *