IQ Тест

Ако не си знаете коефициента на интелигентност (IQ score), можете да се пробвате с класическия тест на Tickle. Иска регистрация. Само имайте предвид, че трябва добре да знаете английски, иначе резултатът ви може да намалее с няколко точки – някои от въпросите са свързани с английски. Един съвет от мен – ако се хванете да правите теста, отделете си достатъчно време, защото ако човек бърза, ще се издъни на повече въпроси отколкото трябва – от опит го знам.

Успех!

11 thoughts

 1. Да този тест е много добър – аз го правих два пъти миналата година имам 136 точки първия път и 140 втория. Макар, че освен няколкото реда характеристики които ми пратиха по emaila – не ми стана ясно какво значи това. Има един service, който предлагат – сравнение на резултата ти с други резултати, но май беше платен.

 2. И аз изкарах подобни точки – май че 137. Но знам, че съм объркал поне две от задачите, че пак бързах както винаги :-(.

 3. Да и аз бързах първия път и бях сигурен че обърках 2-3 задачи затова го направих втори път на спокойствие 🙂
  Някъде четох за този тест, кои по-известни хора са го правили и съм запомнил, че Джордж Буш младши (преди да стане президент) изкарал завидните 75 точки 🙂

 4. Въх, този беше доста кофти, че е за време, а аз не го очаквах. Но пак изкарах от първия път 132 точки – не мисля, че съм много зле ;-).

 5. аве нещо на български няма ли тестче тво-онова…


  Коментарът е транслитериран от администратора. Моля пишете на кирилица и на български.

 6. Не съм виждал тест на български, но това естествено не означава, че няма… Този горният ми попадна отнякъде (връзка от някакъв сайт май беше).

 7. XaXAAXAX
  HanpaBux r0 Ha MauTan na To u3kapax 88 T04ku u To bE3 ga 4eTa BanpocuTe……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *