Бензинът пада

Ура, цената на бензина взе яко да върви надолу. Вече се намира и по за $2.50 на галон. Надявам се и цената на газта да падне, че котелът за парното в къщи е на газ :-). То като гледам зимата ще почне късно тази година – още си е топличко, ама знае ли човек кога ще ни зарине снегът… Но какво да правиш – пазарна икономика. Само ме е яд че цената се определя от очакванията за търсене и предлагане след 2 месеца, което все пак не е лесно да се предвиди. Не че ще спрем хич да караме през зимата (че с колелото не става да ходя на работа от доста време вече – чакам пролетта да дойде, живот и здраве), ама се чувства човек мъъъничко по-добре. Макар че като си теглиш една черта, разликата да е няколко долара на седмица.

4 thoughts

  1. Зимата идва, време е за hockey. Тази сряда 9 ноември ви гостуваме в Buffalo (NHL – Hurricanes (Raleigh) срещу Sabres (Buffalo). Тука в Raleigh почти не пропускам мач на Hurricanes. Тази сезон сме едни от най-добрите, мачкаме другите здраво. Хайде здраве да е!!!

  2. @Тодор: Да ти кажа честно, мен хич ме няма по американските спортове. А и по останалите. Не ми се гледат нито на живо, нито по ТВ. Само през две години позяпвам я европейско, я световно по футбол, и това е.,,
    Преди малко едни колеги разправяха в офиса, че ще ходят даунтаун да гледат тази хокейна среща, за която говориш. Ще ги питам утре как е било.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *