Информиран

Бързи връзки към сайтове с български новини, които аз чета доста редовно:

 • вестник Сега – обикновено новият брой се обновява към 5 следобед US време, така че мога да погледна някоя и друга новина или коментар след работа. Има форум за мнения на читатели.
 • news.bg – обикновено намирам някоя и друга новина сутринта преди работа. Чат-пат съм намирал доста фактологически и граматически грешки в този сайт… Също има форум за мнения на читатели.
 • От време на време чета и вестник Стандарт. Там няма форуми.
 • Понякога като ми трябват спешни новини, гледам dnes.bg.
 • Иначе през деня основно разчитам на Yahoo! за световни и финансови новини.
 • Доста статии за и коментари от българи в чужбина има на ide.li.

Това са ми основните източници на новини. Иска ми се да зная какво става в България, макар че от време на време това са си поводи за ядове :-).

4 thoughts

 1. Владо, пробвай novini.start.bg.
  Нови са, обаче дърпат новини отвсякъде в реално време. Въобще start.bg е фирма, която е направила много сайтове и търсачки.

  Пробвай също monitor.bg. Investor.bg – това е сайт за инвеститори има много голям форум, може да се прочетат интересни неща. Аз там се подвизавам под ника Tony Wolf. Ако се сетиш откога е този ник и откъде ти свалям шапка, ама няма да се сетиш, въпреки, че и ти си участвал.
  Един жокер – под това име се записвах в една игра, като пилот.

 2. Мерси, Антоне. Ще проверявам и в start.bg от време на време. Установих, че сайтът само служи като агрегатор на новини от други сайтове, което си има плюсове…
  Хммм, това Tony Wolf да не е от X-Wing??

 3. Е да, обаче всъщност най-първо беше в “F 119” – имаше една много стара такава игра. Можеше да се играе доста сносно дори на Правец 16 /или пък беше на 286?/.

 4. Честно да си призная, много се колебах между F-19 и X-Wing. Ама понеже и аз играех F-19 в казармата през 1991, се зачудих да не се бъркам. Но явно и ти си я играл ;-). Иначе беше за х86, не за Правец-82. (А помниш ли Wolfenstein??)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *