Малък юбилей

От време на време жена ми ме подкача, че доста се интересувам от числа. Ама какво да правя – инженер човек, само гледам какво да пресметна и какво ще излезе от това.

Защо пиша това… Ами защото това е пост с пореден номер 100. Не е много, но е първото по-кръгло число пред очите ми :-). Ще се старая да има и други кръгли числа.

Та затова отправям една молба към теб, читателю. Ако можеш, драсни 1-2 реда в коментар да ми кажеш кой си. Ще ми е любопитно да разбера. Някои от вас познавам, други – не. Но ще се радвам да се “запозная” с повече от вас. А ако не искаш детайлите ти да стават публично достояние – пиши ми в коментара и няма да го направя публичен. Само аз ще знам ;-). Благодаря!

4 thoughts

  1. Странно – все си мисля, че за теб кръгли числа са 64, 128, 256, 512 и т.н. :-). Ами честит юбилей 🙂 – в началото ми беше много странна идеята за такъв дневник, но сега много му се кефя. Някога и аз бих си направил (като остане време де :-)).

  2. Като ги закръглиш на 128 поста, тогава може и да ги полеем 😉

  3. @ Делевски: Тези са кръгли, ама на работата :-). В къщи други числа са кръгли. А и ако погледнеш URLs за постовете в блога – в десетична система са, а не HEX :-). Иначе те насърчавам за блог – аз се запалих от Дончо, та с удоволствие ще разпространявам факела на идеята. И не е толкова трудно от техническа гледна точка.
    @ Здравко:Ама гледай да не ме полееш много, че може да настина ;-).

  4. Хей, честит ти 100-тен пост, и моят беше наскоро :-)))

    Ами аз съм Александра Костова, но като гледам връзките в ляво на екрана, явно имаш идея каква съм и що съм ;-)) Най-в кратце – на 25 съм, семестриално завършила през 2004 в СУ – психология; дипломиране се предвижда, но не е ясно кога ;-)) Интересувам се от всичко, особено от хората. Най-много обичам да пътувам.

    И така не ми изглежда много смислен коментара ми, така че засега – това е. Ако има друго, питай 🙂 Хайде, пък за следващия юбилей – 1024, дано сте тук, да се полее не само виртуално ;-))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *